Oglasi - Advertisement

Do sada smo se jako puno puta mogli uuveriti kako neke majke znaju biti itekako neodgovorne prema svojoj rođenoj deci. Zna se da otac može biti svako, bar po narodskim pričama, ali majka je ta koja ponekad zna da odvoji od svojih usta samo da bi njeno dete imalo sve potrebno zza život. Međutim, uvek imamo izroda koji prema rođenoj deci znaju da postupaju kao što je slučaj u našoj današnjoj priči.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Mislili smo da ne može gore od one Ukrajinske majke, koja je pre 2 godine sa ljubavnikom otišla na izlet, i kod kuće je nije bilo punih 8 dana. Tamo je ostavila svoje dvoje dece, koja su imali 1 i 3 godinu, a kda su komšije pozvale policiju koja je odvalila vrata stana, tamo su pronašli dvoje mrtve dece, koji su na kraju od silne gladi čupali tapete i jeli ih.

Majka je dobila 35 godina zatvora, a prema prvim informacijama tamo se ponaša sasvim normalno. Druži se, zbija šale, i po svemu sudeći uopšte je ne grize savest zbog onoga što je učinila. Mi vam danas donosimo priču koja se desila na Novom Beogradu, aljudi ponajpre žene su je krenule šerovati na svojim profilima, jer uopšte nisu mogle da svare šta vide na slici.

 

Na njoj je prikazana jedna majka, romkinja po svemu sudeći, koja je u jednoj ruci nosila kesu u koju je skupila stvari koje je naprosila, a u drugoj ruci je bilo malo dete, najstarije 3 godine, koje je nosila za jednu nogu kao vreću. Vaša mišljenja o ovoj neodgovornoj majci?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here