Oglasi - Advertisement

Crna hronika nas stalno okružuje pa nekad izgled ai da od nje ne možemo pobeći nikada i nigde. Imamo svaki dan priliku da vidimo makar jednu vest o ubstvu, samoubistvu, smrti pa čak i nekim svirepim osvetama, mučenjima i brutalnim ubistvima.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Sada se možemo i zapitati kuda ide ovaj svet jer nije baš najbolja pozicija realno gledajući po pitanju psihološkog stanja većine ljudi regiona. Neki bi vrlo rado otušli psihologu ali ih je stid šta će okolina reći ili jednostavno nemaju novca. No sve bi se to možda stabilizovalo da se ulje ne doleva na vatru svakim danom sve više jer nas ovakvi naslovi okružuju. Nažalost i mi ćemo vam doneti lošu vest koja j eu velikoj meri rastužila ostatak sveta, a ponajviše Nemačku.

Nemački Princ, imena Ott od Hessea je nedavno izgubio svoj život vozeć se na motoru. On je sa istoga pao kada je imao težu saobraćajnu nesreću. On je bio ljubitelj motora i adrenalina, ali ga je to na kraju koštalo njegova života. Nesreća se desila u Nemačkoj pokrajini Bavarija, a pao je sa vozila marke dukati koji vredi negde oko 20 hiljada evra. Vozio je oko 200 kilometara na sat i tada je izgubio kontrolu nad motornim vozilom kako prenose nemački mediji. Sam razlog zašto je izgubio kontrolu nad vozilom je još uvek nepoznat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here