Oglasi - Advertisement

Pjevačka legenda je svakako Lepa Lukić , koja se ovih dana kao i većina nas našla u samoizolaciji , odnosno ne izlazi iz svog doma. Ona je odgovoran i savjestan građanin , koji poštuj pravila i naređenja nadležnih , povodom vandredne situacije.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Naime , Lepa Lukić je sama očekala Vaskrs , zbog pandemije korona virusa. Ofarbala je svega desetak jaja , taman toliko da samo praznik obilježi. Priznala je da je jako tužna , jer joj sada u ovoj situaciji , naviru brojne uspomene na one najmilije kojih više nema oko sebe.

Kako je Lepa Lukić rekla , i danas dan kad joj naviru uspomene , ona se sjeti svoje majke , kao i muža , brata , i svih onih najmilijih koji danas nisu s njom . Za prazničnu trpezu je spremila hrah , ribu , salatu od krompira i jaja. Tužna je što je za praznik sama sjela za stol i sama jela . I pored toga što je sama , Lepa je zadržala vedar duh i energiju , i rekla da jedva čeka da prođe ova vandredna situacija , odmah će se baciti na posao , i fanove obradovati po nekom pjesmom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here