Oglasi - Advertisement

Baba Vanga je popularna bugarska prorčnica , do sada je sve pogodila . Predvidjela je kako će mlada Silvana Armenulić poginuti , kada će se raspasti Slatki Greh , te čak je predvidjela kada će da umre Saša Popović.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Baba Vanga  je rođena 1911 godine u Strumici. Kada je imala samo 12 godina , oslijepila je u nesreći koju je doživjela. Nakon nesreće postala je vidovita , udala se i tako se nastanila u bugarskom gradu Petriču. Bila je vidovnjakinja i iscjeliteljka , a postala je poznata  nakon što je predviđala mnoge svjetske katastrofe.

Naime , Baba Vanga je ponudila i recept za dug i zdrav život. Poručila je da se mora hodati što više ali bez obuće , jer je dodir sa zemljom jako važan. Savjetuje da dozvolimo djeci da se igraju u prašini , da bi imali neposredan dodir sa prirodom. Teba se češće kupati u vodi u kojoj su livadske trave , potrebno je jesti kuhano žito barem jedno sedmično. Ne unositi previše hrane u organizam . Baba savjetuje da se popije jedna do dvije čašice rakije dnevno , prije jela , da bi uradili dezinfekciju i imali bolju cirkulaciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here