Oglasi - Advertisement

Prije dva dana je odjeknula kao bomba vijest da su Luna Đogani i Marko Miljković zakazali tajno vjenčanje i da su željeli da stanu na ludi kamen daleko od očiju javnosti.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Luna je rekla novinarima da kruži pogrešna informacija i da će rado podijeliti sa fanovima kada zakažu datum vjenčanja.

Međutim, izgleda da se bivša zadrugarka predomislila i vjenčala se u tajnosti. Budno oko paparaca je zabilježilo odlazak Lune i Marka Miljkovića pred matičara.

Luna je obukla crnu haljinu i bijeli sako za ovu priliku. Iako mnoge djevojke maštaju da se udaju u bijeloj venčanici, izgleda da to nije slučaj kada je Luna u pitanju.

Mladoženja je obukao sportsko-elegantnu crnu odjevnu kombinaciju. Odlučili su da organizuju intimnije vjenčanje samo sa kumovima.

“Kurir” prenosi da se vjenčanje desilo u Opštini “Rakovica”, a da se zatim novopečeni bračni par uputio ka restoranu da proslavi.

 

Luna Đogani i Marko Miljković danas su se tajno vjenčali, iako su tvrdili da do toga neće doći.

Oni su se danas vjenčali u Opšini Rakovica, a ovom činu prisustvovali su samo kumovi. Vijest da je jedna od najpopularnijih rijaliti učesnica stala na “ludi kamen” odjeknuo je brzinom svjetlosti, a Lunina suparnica iz “Zadruge 1”, Kija Kockar oglasila se ovim povodom.

234541-kija-luna01-ff

“Nisam čula da se udala. Iskreno, mislim da nemam ništa sa tim, ali joj svakako želim sreću i dug i uspešan brak, pun ljubavi. Neka je sa srećom”, rekla je Kija kratko, s obzirom da se našla na snimanju novih fotografija,prenosi Srbijadanas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here