Oglasi - Advertisement

U nastavku malo dešavanja iz regije, tačnije iz samog centra Beograda. Putnica na liniji 95 objavila je uznemirujuću fotografiju krvave glave tvrdeći da ju je pretukao nepoznati putnik kada je pokušala smiriti incident koji je izbio u autobusu, gdje ona nije mogla ne odreagovati. Naime, kako tvrdi, nakon što je upozorila muškarca na njegovo neprimjereno ponašanje, prišao joj je i jako burno reagovao.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

“Upravo me u autobusu 95 pretukao malo stariji gospodin. Udario me u oko i glavu i nogom, nije uopšte obraćao pažnju to što sam žensko. Razlog je taj što sam mu rekla da se ponašao nasilno prema djevojci koju je grubo istjerao iz autobusa da bi on ušao i vikao na vozača autobuske linije broj 95, jer je autobus kasno pola sata”, napisala je Mina Kus na društvenoj mreži “Twitter.”

Kako kaže, ona je i sama napala napadača u obrani, jer ju je “ludački udario”. To je bila apsolutna samoodbrana, ali nije mogla ništa više da napravi, jer je ipak muškarac puno jači od jedne slabašne, neistrenirane djevojke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here