Home / Magazin / Voditeljku “Prve” spopao BOGATI RUS na Mikonosu: Pukla 10.000 evra na letovanje, a onda joj se desilo OVO! (FOTO)

Voditeljku “Prve” spopao BOGATI RUS na Mikonosu: Pukla 10.000 evra na letovanje, a onda joj se desilo OVO! (FOTO)

Oglasi - Advertisements

Svi jedva čekamo da dođe ljeto kako bi mogli ići na ljetovanje. Što se tiče Srbije, oni najčešće idu u Grčku na ljetovanje, pa tako ni poznata voditeljica Kristina Iglendža nije izuzetak. Naime, ona je odlučila da spas od vrućina potraži na ostrvu Mikonos koji važi za jako luksuznu destinaciju.

izvor blizak njoj je otkrio kako je voditeljica za ovo ljetovanje dala oko 10 hiljada eura, jer je željela da se maksimalno odmori i uživa. Jedan prijatelj joj je predložio ovo ostrvo i rekao da će se tu sigurno odmoriti. Otišla je zajedno sa svojom drugaricom jer bi joj samoj bilo dosadno, pa su njih dvije spakovale kofere i ptišle na ovo prelijepo ostrvo.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Kristina je jako zgodna i lijepa, pa nije mogla proći bez ponuda udvarača koji su je salijetali sa svih strana. tu je bio i jedan bogati Rus koji joj je poslao veliki buket cvijeća. kristina je bila oduševljena ružama, ali nije željela da ulazi ni u kakvu vezu.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money