Oglasi - Advertisement

Aleksandar Vučić je za vrijeme svoga mandata u Srbiji uradio jako puno dobrih i pozirivnih stvari, a ono po čemu će da ostane upamćen jeste svakako izgradnja bolnica, zgrada, autoputeva, a samo u 6 mjeseci na Beogradu na vodi je niklo jedno kompletno ekskluzivno naselje, sa najvećom zgradom u cijeloj Srbiji.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ako tome dodamo i ekonomski rast u ovoj zemlji, onda nam je i svima više nego jasno da je on uradio jako puno za narod u Srbiji, i da je ispoštovao skoro svakoga građana ove zemlje. Dovoljno je samo pogledati da jedna “neugledna” zemlja poput Srbije na evropskoj mapi dominira sa borojem vakcinisanih osoba i da je među prve 3 zemlje u Evropi što svakako nije nimalo zanemariv podatak.

Međutim, posao predsjednika nije nimalo lak, jer mu se na stol u toku svakoga dana podmeću razni anekssi ugovora, i ponude od kojih čovjeka jako brzo može zaboljeti glava. To je i više nego odgovorna stvar, aa gej lobi je nikada jači, a sada je za bliz izjavio da je Skupština u ozbiljnoj mjeri uzela da razmatra zakon o istospolnim zajednicama, ali je predsjednik Srbije odrešit po tom pitanju, on ga ne želi i ne može potpisati, i štitiće Srbiju od ovakvih stvari.

On je tako rekao da član 62.Ustava Srbije kaže da se bračna zajednica zasniva između muškarca i žene, i tako će i ostati, bar dok je on na čelu same države. Rekao je da je najbolji primjer koliko poštuje te ljude odabir Ane Brnabić za premijera, ali neće dozvoliti brakove za ljude istog spola.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here