Oglasi - Advertisement

Prije nego što je postala pejvačica, Maja je upoznala Alena Dragosava koji u to vrijeme nije imao mnogo novca i vozio je kamion, piše Republika.rs.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Međutim, Alen je razvio posao i od jednog postao vlasnik više kamiona te sada ima veliku firmu za transport. A kako otkriva izvor za Republika.rs, upravo on je od Maje napravio zvijezdu:

– Maja je oduvijek sanjala da postane pjevačica, ali ne bilo kakva već ogromna zvijezda. I na početku joj je plaćao sve što je zamislila. Uglavnom je to bio skup PR, a onda je odlučio da ozbilnije uloži pa je papreno platio njene pjesme. Alen nije žalio pare i platio je koliko god je neki pr, tekstopisac ili kompozitor tražio. U pitanju su stotine hiljade evra koje je on uložo u Majinu karijeru, te nije čudno što je uspela. Naravno njoj je sada taj novac počeo da se vraća, ali Alen i dalje u nju ulaže dosta. Sada mu je firma već dobro razvijena, ali i Majina karijera je na vrhuncu pa se ona osamostalila – istakao je dobro upućen izvor.

Maja i Alen u vezi su više od 15 godina, a vjenčali su se tek 2016. godine na grčkom ostrvu Rodos. Pevačica je jednom prilikom i otkrila kako su se upoznali, kao i koliko joj Alen znači:

– On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar – rekla je Maja Berović jednom prilikom. U njega se zaljubila kada je imala samo 17 godina.

– Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloljetna i ludo zaljubljena u čovjeka koji dolazi na moje nastupe – rekla je Maja.

Alen, koji je sada uspešni biznismen, živi u Austriji sa Majom, koja je na relaciji Srbija-Bosna- Beč.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here