Oglasi - Advertisement

Danas kada pogledate TV kanale, na skoro svakom imate neku indisjku, tursku meksičku ili neku drugu TV sapunicu. Jednostavno svi su uvideli kako je nekada davno jedna Esmeralda napravila svetski uspeh i kako je cela planeta bila ptikovana a TV ekrane, da bi saznala da li će Esmeralda jednog dana da progleda.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Međutim, u 90 im godinama prošloga veka, TV sapunice su bile u razvoju, i nisu uopšte bile tako česta pojava na TV kanalima. Jedna od prvih koja se prikazivala u bivšoj Jugoslaviji jeste popularna Dinastija, i prikazivala se samo jednom sedmično, i nsi je mogao gledati svaki dan.

Zato su sve domaćice ponedeljkom uvečer željno iščekivale kada će da vide sukobe Kristal i Aleksis koje su se borile za prevlast u imperiji Karingtonovih. Verujemo da znate da se danas elitno beogradsko naselje zove baš tako. Dćoan Kolins je njeno ime, i tada je bila najlepša glumica u seriji, a imala je izrazito plave oči, koje su muškarce ostavljale bez daha.

 

Međutim, ona danas izgleda totalno drugačije, 2014 godine je uhvaćena u vožnji pod dejstvom opijata, a izgleda totalno propalo, a jedino na njoj je ostalo isto su oči. Da li ste vi ikada pogledali Dinastiju? Da li biste je vi danas prepoznali?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here