Oglasi - Advertisement

Kratka pauza u obilasku Beograda na vodi, uz vrhunske bruskete te svježu limunadu, predjsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je na svom zvaničnom Instagram nalogu napisao.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim Beograd na vodi,
Vučić je prethodno posjetio predsjednika crnogorske opozicione stranke Nova srpska demokratija Andriju Mandića, a koji je operisan na VMA u Beogradu, te poželio mu uspješan oporavak.

Aleksandar Vučić inače rijetko svoj privatni život iznosi pred oči javnosti. Mnogi su se pitali ko je Tamara, prva dama Srbije, koja je Vučiću zapravo rodila sina.
O njoj se ne zna puno, osim da se za Aleksandra Vučića udala 2013. godine, a rođena je u Beogradu 1981. godine gdje je završila osnovnu i srednju školu, te je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti.Tamara je Vučićeva druga žena i a prije tri godine njih je pogodila teška obiteljska tragedija.

Naime, tri dana prije planiranog porođaja, Tamara je izgubila dijete, riječ je o djevojčici koja se trebala zvati Neva. Njezino je srce iznenada prestalo kucati, a drugi detalji o toj tragediji javnosti nisu poznati. Inače, prije Tamare Vučić je bio u braku sa Ksenijom Vučić a s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here