Oglasi - Advertisement

Situacija je neizvjesna!
Fotograf Dušan Petrović prije nekoliko dana saznao je kako je pozitivan na koronavirus, a danas je njegovu objavu iz bolnice podijelila i Severina, koja je s njim često sarađivala.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Hvala svima na porukama podrške te izvinjavam se što nisam odgovorio, noćas sam oko pola dva završio u bolnici jer mi se pogoršalo stanje i temperatura mi ne pada. Tako da ću do daljnjega biti ovdje, čuvajte se i pazite se. Ova korona je jedan veliki užas mada ćemo mi i to pobijediti – napisao je uz fotografiju iz bolnice a koju je podijelila pjevačica Severina te mu poslala podršku u obliku emotikona srca.


U ponedjeljak sam došao u Kragujevac u namjeri da budem sa majstorima jer su nam radovi uveliko u toku, a u ponedeljak je sve bilo ok. Međutim, ja sam imao neku blagu malaksalost, pa sam ja to pripisivao tome što sam prošle sedmice , imao devet snimanja i noću sam uređivao i nisam spavao. Ponedeljak na utorak sam se probudio oko tri ujutro, pola četiri, sa temperaturom 38,8 te s groznicom, bilo mi je baš loše, to je bio prvi simptom. A utorak sam otišao u ambulantu, testirao sam se, snimali su mi pluća, uzeli su mi bris i vadili krv – ispričao je fotograf nedavno na Instagramu pa se zatim javio ponovno i napisao kako “ide na bolje”, ipak čini se kako su se stvari tokom večeri ipak pogoršale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here