Oglasi - Advertisement

Momak koji je u takmičenju ”Zvezde Granda” digao studio, i cijeli region na noge, Isak Šabanović, nije ni slutio da će zahvaljujući suvom talentu i iskrenoj emociji ostaviti bez teksta najveće zvijezde našeg područija i pobrati sve simpatije publike.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Malo je vremena prošlo da bi Isak mogao kompletno da sabere utiske i shvati šta ga je snašlo, a popularnost koju je dobio ”preko noći” ne koristi onako kako bi mogao, već i dalje sebe smatra običnim momkom, sinom Vanje i Rafeta, Alenovim bratom i ljubiteljem dobrog rokenrola.

– Ja se bavim muzikom od kada znam za sebe i potičem iz muzičke porodice, moj otac je muzičar više od 30 godina a djedovi utemeljivači tamburaške muzike u Bijelom Polju, tako da je muzika izabrala mene. Aktivno se bavim muzikom od 15 -te godine i navikao sam na pozitivne reakcije ljudi , publike, ali ono što sam doživio na stejdžu ne može se uporediti ni sa jednim nastupom, a to se “ustostručilo” nakon emisije. Pozivi, poruke, pozitivni komentari, svi su htjeli da mi udijele komplimente ali i savjete, rodbina, priljatelji ali i nepoznati ljudi…još uvijek nijesam svjestan šta se desilo, neka magija, šta li?- rekao je Isak za “Grand online”.

Evo kako izgleda njegova porodica, otac, majka i brat:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here