Oglasi - Advertisement

Jedna jako zanimljiva priča slijedi u nastavku današnjega članka. Naime ako biste danas pogledali ovog čovjeka, ne bi vam ni palo na pamet da je prije nekoliko godina bio beskućnik, čiji je život visio o koncu, te je bio totalno pogubljena ličnost.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Danas je okružen nezamislivim luksuzom i živi život o kojem nije imao hrabrosti ni sanjati, a evo kako je to postigao:
Kalil Rafiti danas ima 46 godina i prkosi izreci da “ne možete starog psa naučiti novim trikovima.” Kad pogledate njegov Instagram, vidite sliku uspješnog čovjeka koji se brine o sebi, zarađuje milione i izgleda kao da mu nije važno više ništa o Svijetu uopšte.

Ipak, prije samo 13 godina Kalil je bio beskućnik i ovisnik o drogama, bio je posljednji narkoman na Svijetu, dotakao je samo dno svoga života. Bio je na rubu smrti, te je imao samo 48 kilograma. Živio je u teškom siromaštvu, bio propalica o kakvoj se itekako može pisati, ali imao je i najdragocjeniji poklon – prijatelja koji je vjerovao u njega.
Taj ga je prijatelj također uvjeravao da započne biznis sa prirodnim sokovima. Vjera prijatelja u njega nadahnula je Kalila, koji je počeo praviti prirodne sokove po svom posebnom receptu. Za početak, napravio ih je pacijentima u Rehabilitacijskom centru Riviera, u kojem je i sam boravio.

Ubrzo je počeo prodavati svoje sokove u Malibuu. Trebalo mu je neko vrijeme da pokrene cijelu priču i posao, a on je ubrzo osnovao vlastitu proizvodnju i firmu pod nazivom “Sunlife Organics.”

Pet godina kasnije imao je vlastiti lanac barova s prirodnim sokovima. Kupci su se zaljubili u njegove mješavine, koje su između ostalih uključivale alkalnu vodu, himalajsku sol i lišće maslačka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here