Oglasi - Advertisement

U današnjem članku mi se danas bavimo nekim poznatim estradnim ličnostima koje su promijenile svoju vjeru ili ime, iz ovih ili onih razloga. Šinejd o Konor, Majk Tajson, La Toja Džekson, sestra puno poznatijeg pjevača Majkl Džeksona je također prihvatila Islam kao svoju primarnu vjeru.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Veliki broj pjevača i glumaca je u nekim slučajevima doživjelo pravu kononadu i nezadovoljstvo od strane svojih obožavatelja, ali i same države, a najgore od sovih je prošla i irska pjevačica Šinejd o Konor koja je u svojoj zemlji koja je poznata po tradici i poštovanju kršćanstva, doživjela čak i prijetnje smrću zato što je prešla na Islam.

Bojan Tomović je u regiji najgore prošao prije 2 goidne, poznati crnogorski pjevač koji je u jednom trenutku dobijao i rijetnje srmću zato što je odlučio da pređe na Islam. Ali, u njegovoj situaciji je sve bila novinarska trakavica, jer Bojan nikada i nije prešao na drugu vjeruj, pitanje je da li se prepao, ili je samo jednostavno odustao to nikada se nije saznalo.

 

Međutim, mi danas pišemo o Mayi Berović, čiji su roditelji u Bosni, a ona je sa njima u velikoj svađi i zavadi, jer je ona odlučila kada se bude udavala da se uda na jednom grčkom ostrvu, te je primila pravoslavlje kao svoju pravu vjeru,. Svi oni koji nisu znali njeno pravo je ime Maida.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here