Oglasi - Advertisement

Jako puno puta smo do sada pisali o porodici Ražnatović, kako su poslednjih mesec dana itekako aktivni na crnogorskom primorjju. Pre svi ceca je konstantno tamo na nastupima, a prvo su došli Bogdana i mali Željko, bili su tamo 7 dana a nakon toga je bila i Anastasija, te je majci tako pravila društvo.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Nakon toga ceca se opet posvetila nastupima, a nakon toga joj se i dečko Bogdan pridružio na odmoru, danima su bili na jahti i uživali, dok je ceca navečer imala nastupe, tako da su spojili ugodno sa korisnim. Sin Veljko je svo vreme vredno trenirao u Titelu i Beogradu, a sada je napokon došlo vreme da se i on malo brćne u Budvi i da napuni baterije, pred naporne boks mečeve.

Sve je bilo odlično prva 2 dana, a onda su svedoci čuli žestoku svađu između njega i Bogdane, a glavni razlog je njena velika ljubomora, a Veljko se branio da nema pojma o čemu ona priča. Toliko su se posvađali, da je jedan čovek ustao i krenuo da odbrani Bogdanu.

 

Veljko je poludeo i krenuo fizički na čoveka, i zapretio da će mu gurnuti kanticcu sa peskom u usta ako nastavi da se meša u stvari koje se njega nikako ne tiču.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here