Oglasi - Advertisement

U posljednje vrijeme na internetu se mogu pronaći razne priče vezane za sahranu i pokojnike, jer se na istim često znaju desiti neobične i rijetke scene. Sve to odmah imamo priliku da vidimo na društvenim mrežama, gdje ljudi odmah dijele slike i video snimke, a to velikom brzinom postane viralno. Tako se nedavno na sahrani u Srbiji desila nesvakidašnja situacija koja je šokirala cijelu zemlju.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ono što se dešava u Srbiji je zaista veliko čudo za cijeli svijet, i mnogi smatraju da je ovako nešto velika sramota. Radi se o tome da je u jednom mjesu u Srbiji, koje se zove Pančevo trebala da održi sahrana jedoj preminuloj ženskoj osobi, a na sahrani je došla cijela njena porodica i naravno pop. Kada je došlo vrijeme da se spusti sandku u zemlju, oni su pokušavali da ga spuste ali kada su shvatili da je grob previše plitak i da kovčeg ne može stati unutra.


Odmah je pop sve ostavio i počeo da trči po groblju kako bi pronašao osobe koje su zadužene za kopanje groba kako bi iskopale što dublju rupu a članovima porodice je bilo toliko krivo da su od cijele te tuge i ljutnje padala u nesvijest.

Ovo je zaista velika sramota, i više niko ne radi svoj posao kako treba, jer u posljednje vrijeme svi rade “samo da im ispadne iz ruku”. Samo zamislite šta bi se desilo, da je pop koji je bio na ovom ukopu odlučio da ukopa osobu iako je grob bio previše plitak, kakvi bi sve problemi mogli da nastanu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here