Oglasi - Advertisement

I za danaas jedna tema, koja je uvek zanimljiva za sve naše čitaoce, a tiče se brutalnog ubistva koje se desilo sada već davnne 2015 godine. Tada je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, na najbrutalniji način ubijena Jelena Marjanović, poznaata pevačica, i to sa tupim predmetom u glavu, a najtragičnije od svega je to, da se njen ubica do današnjeg dana još uvek nije pronašao.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ono što je ssigurno je to, da je i dalje broj 1 optuženi njen suprug Zoran Marjanović, koji se spornog dana nalazio nedaleko od mesta surovog zločina, a sa njiime u autu je bila i njihova ćerka Jana. Kako je mala Jana izjavila već par puta, jedino što se seća je to da se igrala sa tatom pored auta, dok je mama otišla da trči.

Nakon par minuta, nje nije vviše bilo, a tata ju je ostavio u autu da se igra, dok on ode da je potraći. Nakon toga je videla policiju i zabrinutog tatu, a mamu više nikada nije videla. Mnogo je dokaza protiv Zorana, njenog supruga, ali i njegove majke, koja je do sada već 3 puta odbijala poligraf na samom sudu u Beogradu.

 

Povezivali su i neke političare sa jelenom, da je bila u vezi sa nekim od njih, koji su se zaljubili u nju nakon određenog vremena, i kada im je ona odbila ljubav, oni su unajmili nekoga koo ju je usmrtio za njih. Ono što je sigurno da najviše ispašta mala Jana koja odrasta bez majčine ljubavi koja se nikako ne može zameniti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here