Oglasi - Advertisement

Lepa Brena je jedna od najuspješnijih pjevačica na estradi, a svih ovih goidna, Brena se trudom i radom dosta isticala, pa tako da ona nema ni jedan skandal tokom svoje karijere, kao ni jednu moguću svađu sa svojim kolegama.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Iako je pjevačica napunila 60 godina, ona opet izgleda odlično za svoje godine. Svima je poznato, da kada je ona u pitanju da Brena svake godine odlazi sa svojom porodicom na ljetovanje i to na neka jako egzotična mjesta i skupe destinacije. Brena je sa svojim voljenim radila i izgradila veliku imperiju i sada mogu da rade šta god požele jer imaju veliku količinu novca na raspolaganju, kao i velike doprinose.

Mi vam danas donosimo sliku koja je ugledala svjetlo dana kao što ste mogli da vidite u samom naslovu, a ona je bila na privatnoj plaži prošle godine. Tako da su nju ove godine neki ljudi objavila, a kako široke narodne mase, jedva su dočekali da čuju neku novu informaciju o ovoj pjevačici, odmah su krenuli sa komentarima, kako ona u tim godinama ne treba da nosi kupaći koji izgleda tako.

 

Međutim, iz daljine se i nije vidjelo baš mnogo, ali su oni rekli da ona ovakvim slikama po medijima sramoti svoju porodicu kao i svoje unuke. Šta vi mislite o pjevačiici Lepoj Breni, i njenom ponašanju na plaži? Pišite nam u komentar mišljenje, a sliku možete da vidite u nastavku teksta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here