Oglasi - Advertisement

U današnjem članku vam donosimo jednu jako zanimljivu temu, a radi se o popularnom reperu Bubi Koreli. U javnosti se diglo mnogo prašine nakon što je internetom i društvenim mrežama kružio video snimak sa jednog od njihovih nastupa na kojem se vidi kako momci iz njihovog obezbjeđenja bacaju jednog dečka sa bine, a zatim oni kao pjevači nisu ništa poduzeli po tom pitanju.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Trenutno zbog toga je njima zabranjen ulaz u Srbiju, ppa im je i otkazan koncert koji su imali zakazan na muzičkom festivalu na Ušću, a oni su trebali da nastupe već prvi dan.

Ova je vijest kao bomba odjeknula u medijima, Džala Brat se povodom toga nije nikako oglasio, ali dok je njegov partner ipak odlučio da stavi storx na svom profilu na Instagramu. U tom svom storiju on ljutito gleda u objektiv kamere, dok se vozi sa nepoznatom osobom, a u vidokrugu je bila džamija, što je dokaz da on nije izašao iz Bosne i Hercegovine. Nakon što je otkazan njihov koncert na pomenutom festivalu, oglasili su se izu Skaymusica i rekli: “Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde Senidu i Jelenu Karleušu”.

 

Da podsjetimo, sa ovim dvojcem je svojevremeno pjevačica Jelena Karleuša ušla u sukob, dok je Senidah prekinula saradnju sa njima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here