Oglasi - Advertisement

U današnjem članku govorimo o svakako jako emotivnom trenutku zza svaku majku, bz obzira da li do sada ima ddece ili ne. Jako dobro se zna da je modernamedicina itekako uznapredovala, te da već u ranom stadiju trudnoće doktori već na ultrazvuku mogu da saznaju da li je njen plod u redu ili ne.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Tada kada doktor kaže nesretnoj majci da je odluka nje i oca ta da li će da prekine bebin život, ili će ostaviti da se rodi i onda muku mučiti sa njim, i gledati kako odrasta posmatran sa jako čudnim i podcenjivačkim pogledima okoline i svojih vršnjaka. Baš ova situacija se desila izvesnoj Sofiji Kan, koja ima 35 godina, i kojoj je doktor rekao da joj beba koja je u stomaku boluje od jako retkog sindroma, rascepljenja kičme-spina bifida je dijagnoza.

Totalno je bila skrhana kada je ssaznala informaciju da beba nema zglobove na rukama i na nogama, i da je šansa da beba poživi nakon rođenja 2-5%. Zato je sa suprugom morala da donese najgoru odluku u svom životu, iako već imaju sina Mohhameda, oni su se odlučili da će primiti injekciju koja će da usmrti plod.

 

Sve se desilo u Mančesteru, a kada je primila injekciju plakala je celi dan zbog saznanja da je morala da usmrti život koji se počeo razvijati u njoj. Da li ste vi čuli nekada za ovakvu ili sličnu priču?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here