Oglasi - Advertisement

Verujemo da ste svesni da domaće zvezde itekako dobro zarađuju a samim time većina njih imaju ogromne vile od kojih boli glava. Logična je stvar da oni sami ne mogu da održavaju vile same pa onda imaju i kućne pomoćnice. Verujemo kako ste do sada sigurno videli da Jelena Karleuša ima 3 žene koje se brinu za kuću, a bile su i dadilja njihovim ćerkama.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Pošto se zna da je Jelena vegetarijanka i da ne jede meso, jednom prilikom im je uradila i majice na kojima je pisalo “ne jedem meso”. Dragana Mirković nema vilu, nego dvorac, koji opslužuje čak 11 osoba, i to je jak oteško za održavanje, ali oni opet sa druge strane imaju benificije, pa onda mogu sa njima da idu i na plaćena letovanja tako da spajaju ugodno sa korisnim.

I za Lepu Brenu se također zna da uživa u velikom bogatstu, a također ssmo jako puno puta pisali da oa i Boba Živojinović imaju veliku vilu na Bežanijskoj kosi koja je procenjena na 1,8 miliona evra, Samim time, pošto si im se deca “raazbežala”, oni su u jednom trenutku čak i prodvali ovu vilu, jer im je bila prevelika za njih dvoje, ali kada su videli da i nema nešto puno mušterija, onda su prestali da je prodaju.

 

Dragica I je žena koja je poslednjih 27 godina radila kao kućna pomoćnica u domu Lepe Brene. Sada je otišla u penziju, te je rekla kako joj Brena nikada nije dala otići kući bez da joj spakuje pune kese voća, sokova i hrane. Čak je platila i fakultet njenoj ćerci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here