Oglasi - Advertisement

Stvarno poseban i neobičan oglas o prodaji kuće u selu Bela Voda kod Kruševca isključivo Albancima i Muslimanima zaintrigirala je mnoge, kako one kojima se kuća ekskluzivno nudi, tako i Srbima kojima se kuća, naglašeno ne prodaje.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

“Prodajem kuću površine 140 četvornih metara i 10 hektara zemlje. Na parceli je selo Bela Voda – Kruševac, legalizacija je provedena. Kupci: šiptrijci, muslimani, SRBI NE.”

Na pitanje zašto je baš tako napisala – “Šiptari i muslimani”, Milenija kaže: “Pa, krenimo malo redom sa mojim objašnjenjem. Čitava Srbija zna za ovaj oglas, pa puno ljudi odgovara. Postoje oni koji su ozbiljni, a postoje i oni koji me samo zovu da se sa mnom šale.” Jedan od potencijalnih kupaca obratio se i redakciji, koja je navela da je vlasnica kuće tražila 120.000 eura.

“Nazvao sam oglas, jer se moj brat htio vratiti iz Švicarske i kupiti kuću. Žena koja mi je rekla rekla mi je da je cijena kuće 120.000 eura i da se ona prodaje samo muslimanima i šiptarima jer su imali novac za kupovinu, a Srbi nisu.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here