Home / Uncategorized / Ceca progovorila o Arkanu: Imala sam mnogo problema, a ovo je prava istina o mom braku sa Željkom!

Ceca progovorila o Arkanu: Imala sam mnogo problema, a ovo je prava istina o mom braku sa Željkom!

Oglasi - Advertisements

Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je pričala o svom braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i te tome koliko joj nedostaje. Ceca Ražnatović imala je samo 22 godine kada se udala, a sada otkriva koliko je zapravo bila hrabra kada je toliko mlada uplovila u bračne vode.


Ja sam bila mažena i pažena u braku od strane moga voljenog supruga i zaista sam živjela kao princeza na zrnu graška. Kada pričam o njemu prosto sa ogromnim uživanjem pričam o njemu i o našem odnosu jer je to zaista bila jedna velika ljubav. Ja sam zbog svog izbora ljubavi posle imala mnogo velikih problema, međutim mislim da dostojanstveno nosim sve to i taj neki svoj teret, sve je to život kazala je Ceca.


U svim tim trenucima kada vam se nekada čini, kad se i meni činilo, da neću moći da preživim, da se izborim, to su strašne situacije, velike traume koje su i na mene ostavile posljedice, ali kod mene ne važi što te nije ubilo, ojačalo te je- rekla je Ceca.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ceca sa Arkanom dobila je dvoje djece Veljka i Anastasiju, koja je imala samo godinu i po kada je Željko ubijen, pa je Ceca sama odgajala djecu.

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money