Oglasi - Advertisement

Prema najnovijim saznanjima starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, puštena je iz pritvora u Bijeljini, potvrđeno je danas.
Ovu informaciju potvrdio je njen advokat Miloš Stevanović koji je otkrio da će ona ubrzo biti u njegovoj kancelariji, a potom krenuti za Beograd.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Tijana je uhapšena u akciji “Kristal” pokrenutoj krajem prošlog mjeseca, a kada je na žurci u Bijeljini zatečeno čak 36 osoba.

U pritvoru se nalazila od 28. maja ove godine, a ona se u fazi istrage branila ćutanjem. Mislim da će uskoro izaći iz pritvora, ali javnost će o tome biti blagovremeno informisana – zaključio je njen advokat Stevanović. U akciji “Kristal” uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe,koje su osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i promet dr.ga i oružja, te navođenje na pros..tuciju. U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – starleta Tijana Ajfon, a koja je navodno i organizovala ovo okupljanje. Više informacija naknadno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here