Oglasi - Advertisement

Jednostavno ne prođe nniti jedan jedini dan a da ne čujemo neku jako tužnu cest. Ljudi umiru, a što je najgore od svega, radi se o jako mladim osobama. Svet muzike je u poslednjih godinu dana itekak opreživeo jako puno udara i otišlo je mnogo poznatih osoba iz regije. Đorđe Balaašević i Džej Ramadanovski su svakako 2 najveća imena koja više nisu sa nama.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Tako je legenda šumadijske i srpske muzike Novica Negovanović preminuo u utorak u kovid bolnici u Kruševcu u svojoj 75. godini. Novica je rođen 1945. godine u selu Adrani kod Kraljeva, a kroz svoje pesme dugih godina svoje karijere, pevao je u većini svojih pesama o rodnom kraju. “Jutros rano smo izgubili velikana srpske harmonike, našeg dedu, oca, ali pre svega čoveka sa velikim srcem.

Duša me boli dok ovo pišem, ne želim da verujem da te nema više. Odmori dušu, dobri moj čoveče, neka te prate anđeli”, napisao je na svom profilu Aca Sofronijević. “Ćika Novica Negovanović nas je napustio, moja velika inspiracija u muza. Uživaj u miru naš dobri čoveče sa anđeoskim glasom”, napisao je i Nikola Rokvić koji je u jako velikom broju slučajeva pevao baš njegove neke najpoznatije pesme na svojim nastupima. Pogledajte i neke objave od naših poznatih pevača koji su se oprostili od velikana srpske muzike i pesme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here