Oglasi - Advertisement

Đorđe David je roker , koji je član žirija poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Naime , Đorđe je došao na mjesto Ace Lukasa , koji je nekoliko godina proveo kao član žirija. Ipak , Đorđe je itekako uspješno zamijenio Acu , i ovom muzičkom takmičenju dao jednu novu dimenziju.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Mnogi su bili skeptični kada je produkcija objavila da će ovaj roker biti član žirija , jednog ovakvog takmičenja. I sam Đorđe nije znao kako će se snaći u toj ulozi , posebno uzimajući u obzir da je prošle godine Saša uveo da kandidati imaju mentore u vidu članova žirija. Đorđe je imao itekako veliki uspjeh na tom polju.

Kada je riječ o njegovom privatnom životu , malo se zna . Svima je poznato da je u sretnom braku već nekoliko godina , te da sa svojom suprugom ima kćerku kojoj je tek 4 godine , a dobio ju je kada je njemu bilo 50 godina. Njegova supruga je mnogo mlađa od njega , i izgleda jako privlačno. Đorđe David izgleda muževno mlađi djevojkama , iako ima toliko godina , on dominira , baš kao u zlatno doba svoje karijere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here