Oglasi - Advertisement

Dragana Mirković je sasvim sigurno jedna od pevačica koja je obeležila poslednjih 30 godina na celoj balkanskoj estradi. Ona je počela karijeru još sredinom 80 ih godina prošloga veka, i već tada se znalo da će da će biti jako velika kost u grlu kod sv oje konkurencije i da će se jako teško nadmašiti.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Toni Bijelić je poznati biznismen, a zastupnik je za ekskluzivni tip automobila, a njegove mušterije su većinom poznate ličnosti, a jedan od poznatijih je holivudska zvezda Žan Klod Van Dam. Ako je pratite na Instagramu možete da vidite da je on čak dolazio i kod njih kući na porodična slavlja, a Toni ga je uvek dočekivao sa bogatom domaćom srpskom trpezom.

Međutim, pre par dana porodicu Dragane Mirković je zadesila velika tragedija, jer je otac od Tonija Bijelića na žalost preminuo. “Počivaj u miru tata”, napisao je na storiju na svom Instagram profilu, a jučer poslepodne je bila i sahrana, a Dragana se kao što se i pretpostavljalo pojavila u crnini sa velikim buketom cveća. “Poslednji pozdrav mom dragom svekru”, glasio je njen Insta stori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here