Oglasi - Advertisement

Irena Petrović, čiji je sin preminuo prošle godine i to od povreda koje je zadobio prilikom pada sa litice u Tašmajdanskom parku 2013. godine na svom tviter nalogu objavila je otvoreno pismo Draganu Đilasu koji je u to vrijeme bio gradonačelnik Beograda. Pismo vam objavljujemo u cijelosti:

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gospodine Đilas, Ko bi normalan pisao gadosti na tviteru jednoj majci a čijeg djeteta vise nema? Čitam i prosto ne vjerujem, ali vidim da i vi ćutite. Šta biste vi imali da mi kažete kao jednoj majci čije je dijete stradalo zbog vaše nebrige i javašluka.

Sada ne mozete da pobjegnete, mene ne interesuju izbori, kampanje kao vas, vlast a ni moć, ne interesuje me nijedan političar, mene interesuje pravda za moje dijete i boriću se dok sam živa. Jedan nevini život se ugasio upravo vašom nebrigom. U gotovo svim gostovanjima tražila sam vašu odgovornost svih ovih godina, a dostupni su na yutube kanalu, pa pogledajte ih. Za moju tragediju tek kada vi više niste bili gradonačelnik, bilo je mjesta u medijima. Hrabri novinari su se sažalili i osmelili. Šta ste preduzeli kao gradonačelnik tada? Da li je neko odgovarao, za to? Da li ste me pogledali u oči, primili, utješili, pomogli? Naravno niste.

Za nastavak kliknite OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here