Oglasi - Advertisement

Mario Kasas, španski glumac koji je stekao svjetsku slavu ulogom u filmu “Tri metra iznad neba”, od početka karijere spada u miljenike ženskog dijela publike.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Već svojim prvim ulogama skrenuo je pažnju dama na sebe, pa je njegov ljubavni život uvijek zanimljiv medijima. Ipak, već nekoliko godina nema mnogo novosti o njemu, budući da je Kasas u sretnoj i stabilnoj vezi sa svojom poznatom koleginicom!

Naime, on je osvojio srce Blanke Suarez, s kojom je sarađivao na snimanju serije El barco i filma El bar i s kojom se poznavao godinama prije nego što su stupili u vezu. Ipak, Blanka je domaćoj publici najpoznatija po ulozi u seriji “Internat”, gdje je igrala Huliju Medinu.

Par je u vezi od 2018. godine, a godinu dana kasnije pisalo se da su raskinuli. Ispostavilo se da to nije istina, ali Kasas i Suarezova ne vole da pričaju o svojoj vezi i obično se ne pojavljuju često zajedno. Ipak, Blanka je u jednom intervjuu prije nekoliko godina pomenula da vjeruje da je pred Mariom i njom “nešto predivno u narednim godinama”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here