Oglasi - Advertisement

Prisjetili smo se pet zavodnika s prostora bivše Jugoslavije o kojima se i danas priča, a koji dokazuju da su pravi frajeri poput starog vina, s godinama sve bolji.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ovi muškarci i dalje svojom pojavom oduševljavaju pripadnice ljepšeg spola.
Pogledajte listu i napišite u komentar svoje mišljenje da li je na ovoj listi trebao stojati bivši fudbaler, Fikret – Pike Mujkić?

Osamdesetih godina prošlog vijeka Čola je bio najveća jugoslavenska pop zvijezda, čije su hitove rado pjevali i muškarci i žene. “Pjevam danju, pjevam noću”, “Glavo luda” i “Ti si mi u krvi” samo su neki od njih.

Bajaga je najbolji dokaz da nije tačna ona “žene padaju samo na loše momke”. Dobar dečko jugoslavenskog rokenrola bio je miljenik ženske publike u osamdesetim godinama, a i danas ga prate brojne obožavateljice.

Iako je završio fakultet za inžinjera, Frano Lasić nikad se nije bavio tim poslom. Njegove brojne obožavateljice rekle bi: “Tako je i bolje.” Bez obzira na to je li pjevao legendarnu pjesmu “Zagrljeni” Đele Jusića ili glumio Melkiora Tresića u Vrdoljakovom “Kiklopu”, bilo je bitno samo da se pojavi da bi ogroman broj žena ludio i zaljubljeno gledao u njega.

Osnivač i pjevač grupe “Srebrna krila” ima plodonosnu karijeru dugu već četiri decenije. Za svoju dugovječnost na muzičkoj sceni Vlado Kalember djelimično može zahvaliti i svojoj neporecivoj harizmi i dobrom izgledu koji mu je osigurao ogroman broj obožavateljica, a koje ga prate i u 66. godini života.

Kompozitor, gitarista i vođa grupe “Bijelo dugme”, koja se smatra jednim od najpopularnijih sastava u bivšoj Jugoslaviji, bio je Goran Bregović. Zato ne čudi da su ga žene od početaka karijere željele i pratile u stopu. Šezdesetosmogodišnji muzičar danas ima i svjetsku publiku koju je okupio zahvaljujući pjesmama koje je pisao za poznate filmove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here