Oglasi - Advertisement

Mi se u nastavku današnjeg članka malo fokusiramo na jako zanimljive priče, koje će vas definitivno oduševiti, jer je svima dosta crne hronike, ako i rata u Ukrajini. Mi tako danas govorimo o Radiši Jovanoviću, čovek ko ji živi u centralnoj Srbiji, a on zbog svog poteza itekako je izazvaočinjenicu da ga se rodbina odriče i da ga sveštenici i rođaci obilaze i nadugo i naširoko.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Radiša inače živi sa čak dve žen, što je nenormalno u današnjem svetzu, ima 6 sinova sa ove dve žene. Prvo je oženio Stojanku sa kojom ima tri sina i jednu ćerku, a druga žena Ana je došla špre nekih 10 godina, a sa njome je dobio dve devojčice. Iako ga više od pla sela osuđuje, Radiš uopšte ne mari za to, i definitivno vodi svoju politiku.

Stojanka je odigrala tu najveću ulogu,. jer kada je čula da je Ana trudna, ona nije reagovala kao druge žene, nego je dozvolila da i ona dođe da živi sa njimja. “Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda”, kaže veseli Radiša.

Ana kaže da se posvađala sa svojim roditeljima što će da živi sa još jednom ženom. Spomenka kuva, dok je Ana zadužena za stoku i dvorište. “Možda sad ljudi neće verovati, ali važno je da je dete i gde se rodilo. Naš narod kaže važno je čije ovce pasu, a ne čija je livada. Samo da su deca živa i zdrava. Prihvatio bih i tuđe dete da ga Stojanka rodi ovde”, zaključuje Radiša.

https://www.youtube.com/watch?v=oPtrWTfe764

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here