Oglasi - Advertisement

Lepa Brena je posljednja 2 mjeseca provela u totalnoj izolaciji, baš kao i brojne druge zvijezde. Ali, za razliku od svojih kolega, ona sletila je nevjerovatnih 17 kilograma!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa


Dok se drugi u kući tove zadnjih 60 dana hranom, malo se kreću i potpuno se distanciraju od vage, kod nje je to drugačije, naime Lepa Brena nekako je uspjela da smrša, tako da joj nijedan komad odjeće iz prošle godine više ne može.
Prisjetila se rečenice konobara s početka svoje karijere kada joj je rekao “Očekivao sam pjevačicu, a ono trafo stanica”.


To joj je neprestano prolazilo kroz glavu i odlučila je sada ispravno postupiti te da dovede samu sebe u red.
Svako jutro pojela bi jedno ili dva organska jaja dok za ručak bi to bila obična juha što prostija tek s nešto sezonskog povrća.
Povrće bi kuhala samo kratko, a ne kuhala ga dok se ne onesvijesti, jer bi na takav način izgubila sve moguće vitamine iz svježeg povrća.


Uz to bi bilo i bijelo meso koje bi se zajedno s ovim povrćem peklo na žaru ili kuhalo, zaa večeru bi pretežno najčešće pojela komad ribe ili mesa, naravno uz zelenu salatu.
Možda ne najbolja dijeta, ali kao što vidite, ipak je dala jako dobre rezultate.
Šta mislite o Lepoj Breni, kako vam ona zapravo izgleda za vas? Je li uopće bilo razloga da ona izgubi toliko kilograma? Napišite nam u komentarima sve svoje misli kao i prijedloge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here