Thursday , September 21 2023
Home / Uncategorized / DOKTORKA DARIJA KATEGORIČNA: Od korone sada obolijevaju samo oni koji OVO dozvole! Evo zašto je najviše zaraženih u BG

DOKTORKA DARIJA KATEGORIČNA: Od korone sada obolijevaju samo oni koji OVO dozvole! Evo zašto je najviše zaraženih u BG

Oglasi - Advertisements

Zamjenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović – Batut” Darija Kisić Tepavčević danas je izjavila da je sada, što se bar tiče korona virusa, sve na individualnoj procjeni rizika te da nijedan zakon ni propis ne može biti iznad sopstvene želje da se ostane zdrav i da se sačuva porodica.

Oboljevaju svi oni koji to dozvole i koji se nalaze se na manjoj udaljenosti od metra sa rezervoarom zaraze, a da pri tom ne koriste sredstva zaštite, rekla je Tepavčević za Tanjug i dodala da je sada najvažnija individulana procjena rizika kao i upotreba preventivnih mjera.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Tepavčević je rekla da je jako bitno da se zna da se u najvećem delu Srbije bolest uopste ne prijavljuje – u nekim dijelovima poput Vojvodine čak i tri nedjelje, ali i da postoje određena područja u kojima se svakodnevno bilježe dvocifrene vrednosti pozitivnih na ovaj virus. Dakle prema njenim rijecima mozemo zakljuciti, da smo sami odgovorni za sebe.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money