Oglasi - Advertisement

Pedesetpetogodišnji Miro Bojanić izvršio je samoubistvo vješanjem u svom porodičnom domaćinstvu u selu Donja Ljupljanica, odmah pored Dervente. Samoubistvo je izvršio u trenutku aktivne potrage za njegovom kumom Mirjanom Vidaković (43), čije je nestanak policiji lično on prijavio, dvanaesti dan nakon što je, 11. septembra, posljednji put viđena.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Bojanić nije ostavio bilo kakav trag kojim bi obrazložio zašto je digao ruku na sebe, nego je tu tajnu odnio u grob. To je nova tajna u ionako zamršenoj “kumskoj misteriji”, tajnovitog nestanka žene, koja je kako se ispostavilo, bila u ljubavnoj vezi sa kumom koji nažalost više nije među živima.

Mediji saznaju da je tragediji prethodila prava drama. Iako šokirana saznanjem da je u ljubavnoj vezi sa vjenčanom kumom, čiji suprug je preminuo u januaru ove godine, Mirina supruga, sa kojom nije imao djece, odvraćala ga je od najave u kojoj je govorio da će dići ruku na sebe.

 

Izvor blizak istrazi, kazao je kako je bilo poznato je da je Miro, nakon što se više od godinu dana vratio sa rada iz Austrije, volio da popije. Našavši se u ljubavnom trouglu, često se svađao i sa suprugom i kumom ljubavnicom. Mada teško povrijeđena, supruga ga je odvraćala da se, kako je rekao, ubije, i da sve to nije vrijedno njegovog života. Navodno joj je poslednji put odbrusio sa “je*eš takav život”  i bukvalno se pred njenim očima objesio o drvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here