Oglasi - Advertisement

Stojanka Stojanović (71), poznatija kao baka Coka, poslije godinu dana iza rešetaka puštena je u kućni pritvor da čeka poziv na sud.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Kako naš izvor otkriva, baki Coki je stavljena nanogica, a Više tužilaštvo u Beogradu, poslije druge po redu dopune istrage, podiglo je optužnicu kojom joj se na teret stavlja teško ubistvo investitora Zorana Trifunovića (58) u Ulici Vučićev prolaz u beogradskom naselju Zvezdara.

Podsjetimo, Stojanovićeva je 2. septembra 2018. pucala u investitora i istog dana je uhapšena. Zločin su zabilježile kamere, koje su snimile staricu kako maskirana u muškarca prilazi žrtvi i puca u njega tri puta. Osim teškog ubistva, tužilaštvo je starici na teret stavilo i nedozvoljeno posjedovanje oružja, tačnije pištolja.
Njen advokat Đorđe Kalanj rekao je kako je optužnica podignuta za teško ubistvo i nedozvoljeno posjedovanje oružja, a njegova klijentkinja se nalazi u kućnom pritvoru već više od mjesec dana. Za ovakvo teško ubistvo, kazna koja ga prati je do 40 godina zatvora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here