Oglasi - Advertisement

Moramo priznati da cijela ova situacija sa korona virusom na nas djeluje anksiozno i da polako svi počinjemo pucasti po šavovima, a neki ljudi su prilikom toga spremni uraditi nezamislive stvari, pa im se tako pomuti mozak i onda urade nešto zbog čega se vjerovatno kaju.
Jedan takav slučaj se desio u Marin selu kod Lipka, gdje je se desio stravičan zločin.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Naime, priča prati Željka Lasetovića koji se jedno poslijepodne počeo svađati sa svojom ženom, ali ta svađa je na kraju eksalirala u fizički obračun, ali i ubistvo.
On je toliko bio van sebe da ju je udavio, te je sakrio dokaze i da stvar bude bizarnija zapalio taj dio kuće u kojem ju je sakrio.
Ono što je uznemirujuće u cijeloj ovoj priči, pored ubistva, jeste da je on nakon toga otišao u kuhinju i malo prilegao i tek onda nazvao policiju i priznao sve.
Komšije navode kako je Željko bio izrazito ljubimoran čovjek te da su često prisustvovali svađama koje su se vrlo često odvijale u dvorištu.

Nakon zvanja policije, nasuo je sebi polovku rakije i otišao u obližnju šumu i sačekao policiju.
Pored toga ostavio je još i oproštajno pismo gdje je napisao da je ona ljubav njegovog života.
Iz policije navode kako je uizrok najvjeriovatnije bio alkohol, jer su kasnijim analizama njegove krvi utvrdili da je imao preko 2 promila alkohola u sebi.

Koji je vaš komentar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here