Oglasi - Advertisement

Andrija Mandić saopštio je kako podnosi ostavku na funkciju poslanika.
Na žalost, neću više biti u mogućnosti da budem prisutan i učestvujem kada se ovih dana u Skupštini CG bude raspravljalo o izboru VDT-a te o još nekim veoma važnim temama, a koje zaista iziskuju da klub poslanika DF bude kompletan.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ne moram uopšte ni pominjati koliko je izbor VDT-a važna tema za DF, koji se godinama neprestano nalazi na meti korumpiranog sudstva kao i tužilaštva. Zato ću podnijeti ostavku na mesto poslanika u Skupštini Crne Gore,sve sa namjerom da omogućim da na moje mjesto što prije dođe neki poslanik sa naše liste – predsjednik Opštinskog odbora Nove srpske Demokratije u Podgorici, diplomirani pravnik Radoš Zečević, kako bi klub DF-a radio u punom kapacitetu- pojasnio je Mandić.

U ovih nekoliko dana, uvjerio sam se u plemenitost ali i solidarnost brojnih ljudi. Bilo je naravno, očekivano, i onih drugih – manje dobronamjernih, ali na njih se uopšte ne ljutim, jer je sve to naša Crna Gora, ljudska, čojska, viteška, ali i surova, isključiva i nemilosrdna, kazao je Mandić.

Dodaje takođe kako je ono što je za skupštinskom govornicom, na teme koje su donosile sjednice, imao da kaže, kazao u proteklom vremenu, kako je rekao, jasno i nepokolebljivo.

Za nastavak kliknite OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here