Oglasi - Advertisement

Nakon 27 godina, budvanska najpopularnija otvorena diskoteka više neće postojati na šetalištu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Naime, vlasnici diskoteke Trokadero počeli su sa rušenjem tog privremenog objekta.
Javno preduzeće “Morsko dobro” obavjestilo je vlasnike šest popularnih diskoteka na dijelu budvanskog šetališta kod gradske Pošte da te privremene objekte poruše najkasnije do 20. oktobra, jer će u suprotnom aktivirati bankarsku garanciju i angažovati službu koja će to učiniti.

Direktor Morskog dobra Predrag Jelušić kazao je da su vlasnici priložili garanciju od 20 hiljada eura po objektu, što je ukupno 120 hiljada, da će do utvrđenog roka ukloniti privremene objekte koji su godinama tu postojali, prenijela je agencija Mina.

Diskoteke Trokadero, Paris, Ambiente, Rafaelo i Miami i još 14 ugostiteljskih objekata, lokala brze hrane i trgovačkih radnji, ove godine su u “Planu privremenih objekata” bili označeni kao crvena zona, sa rokom da budu uklonjeni do 31. oktobra.

Izmjenama i dopunama Plana privremenih objekata za period od 2018. do 2023. godine, koje je aminovalo Ministarstvo održivog razvoja i turzma, za 20-ak privremenih objekata data je dozvola da rade ovog ljeta, iako se tome protivila Opština Budva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here