Oglasi - Advertisement

Pre par dana smo pisali o Veljku Ražnatoviću koji je pokrenuo novi biznis u manjem sellu pored Žitorađa gde je investirao skoro 50.000 evra u farmu svinja, a lokalni seljaci mu itekako pomažu koji su tu 24 sataa na dan. Shvatio je da je posao sa poljoprivredom i stokom itekako dobar, a dobar primer su mu bila trgovina sa azijskim ovčarima, od kojih je u poslednjih godinu dana inkassirao skoro 30.000 evra.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Sada je ekipa srpskog Kurira posetila i Cecinu kuću u Žitoraši koja izgleda impresivno ima veliku ogradu i tu živi samo njen otac Slobodan, kod kojeg je jako često i Veljko koji tu ponekad i prespava, a deda mu daje dobre savete vezzano nza svinje. Ono što je jako mlao ljudi znalo, malo niže je još jedna kuća gde svoje vreme provodi i Mira, cecina majka koja se zanima sa stokom i voćem i povrćem.

Izz daljine su snimili dvorište, svinje su po dvorištu kao i ovce, a kako seljaci pričaju ona pravi zimnicu Ceci, Lidiji Veljku i Anastasiji. Ona im nije htela otvoriti vrata, a sreli su i Cecinog ujaka koji nije bio raspoložen za slikanje i davanje intervjua. Vodić kroz selo bio im je Cecin daljnji rođak, koji je rekao da je Ceca super, dođe često obučena u trenerku i pomaže majci oko kućanskih poslova, dok Lidije nema ni za leka.

 

Ona je gradska dama, i dođe samo kada nešto treba da pokupi i odnese za Beograd. Lokalci u obližnjoj kafani su rekli da su Arkan i Ceca uradili 3 puta više u odnosu na Dačića. Ceca je iz svog džepa platila asfaltiranje cele pijace, i jako je vole svi u selu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here