Oglasi - Advertisement

Sa pojavom moderne tehnologije, mobilnih uređaja i kamera koje su postavljene na gotovo svako mjesto u gradu u kojem živite jako teško je uraditi nešto, a da to ne bude snimljeno i zabilježeno.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Međutim, neke osobe u neznanju ili šta već, opuste se do te mjere da urade stvari zbog kojih bi se poslije pokajala svaka budala, ali tada bude već kasno. Tako nam ovoga dana dolazi jedna jako neobična i sramotna scena koja se desila u Novom Sadu. Ovo je izazvalo oprečne i jako negativne reakcije u komentarima. Naime, Jedna novosađanka objavila je na svom Fejsbuk profilu snimak iz prodavnice, odnosno knjižare na kojem se vidi kako jedna gospođa uzima telefon koje je dijete spustilo dok je biralo sveske za školu i stavlja ga u svoju torbu. Ova starija gospođa koja joj može biti majka, uopšte nije gledala od koga krade i kako to radi. Umjesto da joj pomogne u odabiru pribora za školu, ona ju je brutalno pokrala.

Ona je majka devojčice koja je pokradena i u svom Fejsbuk postu traži povraćaj ukradene stvari, dobila je jako veliku podršku, jer je ovaj video podijeljen od strane njenih prijatelja i osatlih Facebook korisnika, te je dobio jako veliku pratnju, to jeste veliku podršku od strane drugih roditelja i ljudi. Ujedno, obratila se i gospođi koju poznaje i koju sumnjiči za krađu, apelujući na njenu savjest i tražeći nazad ukradenu stvar.
Zvijezda ovog videa je i sama bila sa djetetom, a komentari na račun njenog ponašanja vrlo su osuđujući, gdje je bilo čak i nekoliko prijetnji. Snimci su u zbiru pogledani nešto više od 10.000 puta za 24 sata od kako je postavljen na Fejsbuk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here