Oglasi - Advertisement

Danas je u trendu punjenje usana hijaluronskim filerima, pa se sve više žena i djevojaka, odlučuje na ovaj kozmetički zahvat.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Skoro pa da više na ulici ne možete vidjeti ili rijetko ugledate, neku djevojku koja nema napuhane i napumpane usne, a ovaj bolesni trend proširio se najprije među američkim holivudskim zvijezdama, a sada je i kod nas zastupljen. Iako ima nekih koji ovo rade kako bi korigovali neki genetski izazvan nesrazmjerni oblik usana, drugi to prosto rade iz čiste dosade, jer misle da će tako izgledati ljepše i privlačnije.


Izvjesna Jemma Palmer iz Velike Britanije je tako riješila da proba ovaj tretman pa je tako otišla u jedan kozmetički salon da bi pustila da joj ubrizgaju filere u usne. Ona se ni sekunde nije zabrinula ili zapitala može li nešto loše da se desi, jer je vjerovala da nema razloga da bude zabrinuta i da jednostavno nema šta da krene po zlu, ali, kako to inače biva, to nije bio slučaj.


Usne su joj se odjednom upalile, te počela je strašna bol i bukvalno su joj usne počele rasti dok nisu pukle, i to čak 5 puta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here