Oglasi - Advertisement

UPOZNATI SMO SA TIM DA VRŠNJAČKO ZLOSTAVLJANJE ČESTO ZAPOČINJE ZADIRKIVANJEM SLABIJEG I POVUČENIJEG DIJETETA, TAKO ŠTO OTKRICA NJEGOVE SLABE TAČKE I DOVODI DO AGRESIJE NAD NJIM. NAIME, PROMATRAJUĆI UČENIKE NA ŠKOLSKOM DVORIŠTU, I NJIHOVO PONAŠANJE PREMA DRUGIMA, GRANICE POSTAJU VRLO NEJASNIJE.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Što se tiče ponašanja na školskom dvorištu, danas vam pišemo o jednom slučaju koji se desio u Jajcu, kada su dvije djevojčice snimale učenicu osnovne škole kako fizički maltretira drugu učenicu, potom sjedajući joj na prsa dok je udara. Zadani snimak ćemo vam ostaviti nakon teksta.

Zbog snimka koji je izašao u javnost, uskoro se očekuje da policija reaguje na ovaj incident, isto tako i Centar za socijalni rad, školske uprave i dječijeg psihologa.

Video pogledajte na ovom LINKU

Stravičan slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u dvorištu osnovne škole u Jajcu.

Akteri šokantnog snimka su dve devojčice, učenice osnovne škole, prenose mediji.

Kako se vidi na nekoliko objavljenih videa, jedna devojčica oborila je drugu na zemlju, a potom joj sela na prsa udarajući je. Zlostavljana učenica pokušava da se odbrani štiteći rukama lice, dok je zaprepašćujuće i to što ostala deca huškaju napadačicu i sve snimaju telefonima i psuju.

Kako nezvanično saznaje Avaz, devojčica je već duže vreme maltretirana, a “na zub” ju je uzela grupa učenika koji su je određeno vreme kinjili, a sada je i fizički napadnuta.

Očekuje se skora reakcija policije, Centra za socijalni rad, školske uprave i dečijeg psihologa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here