Home / Vijesti / POZNATI STRUČNJAK IZ SRBIJE SE RASPLAKAO U EMISIJI- Ono što nam slijedi ja ne mogu riječima da opišem- ”ŽAO MI JE DECE”- EVO ŠTA ĆE SE DESITI (FOTO)

POZNATI STRUČNJAK IZ SRBIJE SE RASPLAKAO U EMISIJI- Ono što nam slijedi ja ne mogu riječima da opišem- ”ŽAO MI JE DECE”- EVO ŠTA ĆE SE DESITI (FOTO)

Oglasi - Advertisements

Ivica matrinoski je čovek kojeg vidite na naslovnoj fotki našeg današnjega članka. On je inače Berzanski trgovac po struci, a sve je gledaoce itekako zabrinuo u jednom podkastu u kojem je učestvovao pre par dana. “Ovo u šta mi idemo, nemam reči. Jednostavno rečeno… Evo već sam došao do suza. Šteta za decu. A ljudi mi ne veruju. Ono što nam sleduje ja ne mogu rečima ni da opišem, a na četiri godine smo od toga.

Možda i manje. Za ove koji misle da ja pričam bezveze, da pričam o vanzemaljcima, o ne znam čemu… ja pričam o ozbiljnim stvarima. Pričam ljudima koji govore da ne postoji nuklearno naoružanje. Uskoro ćemo biti svedoci onoga što se desilo u Hirošimi i Nagasakiju. Ovde govorimo o 2026. godini”, rekao je Martinoski za Balkan info. Ono što je bilo posebno dramatično, jeste i njegova najava da bi mogloi biti gladi, i to u periodu od 2023 do 2030 godine. 

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money