Home / Novo / ŠOKANTNO PRIZNANJE! – MEGAN MARKL OTKRILA DETALJE NESREĆE U KOJOJ JOJ JE UMALO STRADAO SIN: “Morali smo da ostavimo naše dete!”

ŠOKANTNO PRIZNANJE! – MEGAN MARKL OTKRILA DETALJE NESREĆE U KOJOJ JOJ JE UMALO STRADAO SIN: “Morali smo da ostavimo naše dete!”

Oglasi - Advertisements

U svijetu još postoji dosta država koje imaju monarhističko uređenje, a od svih kraljevskih porodica najpoznatija je britanska kojo već mnogo godina upravlja kraljica Elizabeta koja iako je ušla u 97. godinu života, još uvijek nije tron prepustila nekome od nasljednika.

Porodica svoju popularnost duguje pokojnoj princezi Dajani koju su svi voljeli, a život je izgubila u tragičnoj nesreći u Parizu kada je imala samo 38 godina. Njeni sinovi Vilijam i HAri su bili mogući prestonasljedici, ali je Hari sve šokriao kada je odlučio da se odrekne kralhevskih dužnosti i da se sa suprugom MEgan Markl i sinom preseli u Ameriku.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Za ovaj potez mnogi krive Megan koja je od samog početka bila crna ovca u porodici jer je Amerikanka, glumica, a uz sve to je imala i jedan propali brak iza sebe. Megan je čest gost u medijima, a sada je pokrenula svoj podkast u kojem je otkrila da je u sobi njenog sina izbio požar dok su bili na turneji po Južnoj Afriic. Ostatak OVDJE. 

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money