Home / Magazin / SRBIJA U ŠOKU, sve se otkrilo! EVO KO JE BIO CECIN DEČKO 7 DANA nakon Arkanove smrti: VARALA GA SA NJIM! Svi ga znate, ovo nije niko očekivao.. (FOTO)

SRBIJA U ŠOKU, sve se otkrilo! EVO KO JE BIO CECIN DEČKO 7 DANA nakon Arkanove smrti: VARALA GA SA NJIM! Svi ga znate, ovo nije niko očekivao.. (FOTO)

Oglasi - Advertisements

Cijela javnost zna šta se sve dešavalo oko braka pjevačice Cece Ražnatović i Željka Ražnaotvića. Bio je tada oženjen i jednostavno je samo preko noći ostavio svoju suprugu i djecu, pa se samo preselio u drugi stan sa tada najpoželjnijom pjevačicom u cijeloj Srbiji, Cecom Veličković.

 

Arkan je smaknut centru Beograda 2000 godine u hotelu Interkontinental, pa od tog dana Ceca nikada nije obavila da je sa nekim u vezi, a prije par mjeseci je ona bavijestila javnost da je u vezi sa Bogdanom Srejovićem , koji je 9 godina mlađi od nje i koji živi u Kragujevcu. Ali, Ceca je tada bila u najboljim godinama, a po medijima se pisalo da je u vezi sa poznatim rukometašom Vladom Mandićem.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko navoda kaže da su oni bili u vezi dok je ona još bila sa Arkanom, da ga je varala, tako da ispade da Ceca i nije toliko nevina kao što se predstavlja i koliko se špekuliše u javnosti. Da li se vi sječate ovog?

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money