Home / Magazin / NIGDE NIJE IŠAO BEZ NJE! Udavala se 2 puta, volela je oštro, ALI JE NJU ČOLA PREBIJAO KAO MAČKU, mnogo ga je volela! Evo na šta ona liči, NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU (FOTO)

NIGDE NIJE IŠAO BEZ NJE! Udavala se 2 puta, volela je oštro, ALI JE NJU ČOLA PREBIJAO KAO MAČKU, mnogo ga je volela! Evo na šta ona liči, NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU (FOTO)

Oglasi - Advertisements

Pjevač Zdravko Čolić je svakako jedan od najboljih pjevača kao i najvećih sa ovih naših prostora. On je čovjek koji je apsolutno pokorio cijelu scenu u posljednjih 30 godina, i naravno čovjke koji je apsolutno bez ijedne mane u svojoj jako velikoj i bogatoj karijeri.

 

Veliki broj njih je mislio da se on nikad neće oženiti, ali je na kraju ipak položio oružje 2000 godine kada se oženio sa jednom djevojkom , Aleksandrom. Ona je bila nastavnica u osnovnoj školi u Beogradu. Tada su mnoge žene i djevojke bile razočarane kada su čule za tu informaciju, ali šta se može, jer život ipak ide dalje. Vjerujemo da se svi sjećaju početka njegove karijere kada je nastupao sa poznatom grupom Lokice, koje su ga pratile na apsolutno svim nastupima širom Jugoslavije.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

U to vrijeme one su bile san svakog muškarca, a najljepša od njih što je bila, ona je imala jako buran život kada je u pitanju ljubav. Jelena Tinski danas ima 64 godina, a ona iza sebe ima i 2 propala braka. Ona ni sa jednim nije imala sreće, a čak ju je jedan fizički maltretirao. Također, Igor Pervić je imao i problema sa drogom, a ona je vraća pare za njega i za njegove velike dugove. Međutim, ona danas živi sa svojm kćerkom.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money