Oglasi - Advertisement

Mi se danas bavimo sa devojkama i pisaćemo o onim slučajevima kada su one malo “nemirnije” od onih običnih, i koje jednostavno privalači da sede na 2 stolice. Izvesna Jelena je bila kao i sve druge normalne devojke u Beogradu, završila je i fakultet, a komšije nikad ne bi rekle da je uradila ovo što je uradila 2017 godine.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Do tog dana je bila u vezi sa Mihajlom, sa kojim se krenula zabavljati još pre 5 godina, to je ste od 2 srednje škole. Nastavili su i dalje da se zabavljaju, on je bio miraan i povučen, svi su verovali da će njih dvoje da se uzmu i da osnuju porodicu, ali jednostavno Jeleni je trebao novi izazov, nešto više…

Stala je rped ogledalo i bila je tako nezadovoljna, a da je porpičala sa Mihailom, jednostavno bi ju smorio sa pitanjima,l opa je odložila svađu i prepirku za drugi put. Nakon par dana se u firmi pojavi onovi šef, koji i nije nešto izgledao, ali je imao tako dobar parfem, da se jednostavno morala okrenuti za njim.

 

Krenula je koketirati sa njim, a onda je preraslo sve u nešto više. Jedan dan ju je dopratio do stana, a Mihailo je bio na poslu i desilo se… Tako joj se osladilo, da je punih 6 meseci živela dvostrukim životom, da bi je komšije jedan dan odale, a Mihailo je prešao preko svega i dalje je želeo da ostane sa njom, a ona ga je ostavila, odselila je majci, a izgubila je i šemu na poslu. Vaša mišljenja o Jeleni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here