Oglasi - Advertisement

Većina pjevačicu Viki Miljković oduvijek pamti u ovom izdanju kakva je danas, od hitova “Mariš li” i “Mahinalno” do ovih današnjih.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ona sama ne krije da je pristalica estetske hirurgije i da vrlo rado na sebi sređuje sve, čak i ono što valja. Spisak je, kako ona kaže, podugačak i trebalo bi joj puno vremena da nabroji sve što je na sebi ispravljala.

Međutim, po jednoj fotografiji iz 1994. godine vidi se da je Viki dosta toga promijenila na sebi. Zapravo, ona više ne liči na sebe.

3

 

 

 

Studirao sam u jednom gradu u BiH. Stanovao sam na spratu kuće očevog prijatelja za neku simboličnu cijenu čisto da pokrijem troškove režija jer su moji bili u teškoj situaciji, jednostavno nije se imalo za nešto skuplje. Nisam imao internet, računar ni tv, imao sam stari mobitel i radio koji sam slušao kad mi je bilo dosadno. Vrlo rijetko sam išao sa kolegama na piće, na svakoj pauzi između predavanja i vježbi sam išao u stan jer nisam imao da plaćam kahvu svaki dan, možda zvuči čudno ali tako je. I tako stanovao sam sâm i pošto nisam imao internet ni tv slobodno vrijeme kojeg sam imao na pretek sam koristio za učenje. Kad mi je zatrebao računar i internet išao sam u obližnji internet klub. Da skratim priču jer sam, po mom mišljenju, počeo da patetišem, a to mi nije cilj, završio sam fakultet kao zlatni student, ostao da radim kao asistent i sad sa 32 g. sam docent na jednom od Univerziteta u BiH, kupio sam stan i supruga i ja čekamo prvo dijete (ime Ahmed ako Bog da). Čuvajte se.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here