Oglasi - Advertisement

Tragedija koja se dogodila jutros oko 8 sati u mjestu Cetingrad.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

A razlog tragedije su očite bračne nesuglasice između supružnika Marine M. (1984.) i Dragan M. (1983.) koji su do prije nekoliko mjeseci živjeli zajedno u njihovoj obiteljskoj kući u Šiljkovači, a koja je udaljena samo četiri kilometara od Cetingrada.
Odavali su dojam inače skladne obitelji – Marina je radila u sanitetu u Domu zdravlja Slunj, dok je on bio zaposlenik vlastitog OPG-a te se bavio uzgojem ovaca. Marina je još kao srednjoškolka zatrudnjela s Draganom te su se zatim i vjenčali.

Bili su mnogo dragi ljudi, imućni, te su planirali uređenje kuće u kojoj su živjeli, ali međutim prije nekoliko mjeseci došlo je do nekih bračnih nesuglasica nakon kojih je ona otišla živjeti kod majke u Cetingrad a takođe je povela i svoju djecu.

Nije poznato je li ranije bilo nekakvog obiteljskog nasilja i razlog zbog kojeg je Marina napusti supruga.

On je jutros u osam sati došao do obiteljske kuće, ostavio automobil na parkiralištu te pozvonio na vrata, suprugu je upucao odmah na kućnom pragu, a nakon toga je, pričaju nam očevici, ušao u ljetnu kuhinju, te čučnuo, i tako presudio i sebi.

Ona je davala znakove života i pola sata nakon ovog čina, međutim njezini kolege iz Doma zdravlja Slunj nažalost je nisu uspjeli spasiti.
Za vrijeme zločina majka od pokojne Marine išla je obići djecu koja su spavala na spratu kuće, a gore je čula pucnjeve, kad se spustila, imala je šta i vidjeti, naime zatekao ju je strašan prizor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here